Docent aardrijkskunde 1e graad (0,4444 fte) in Oosterhout

Wij zijn per direct op zoek naar een docent aardrijkskunde voor de lessen aan de bovenbouw van ons gymnasium. De vacature is ontstaan als gevolg van de tijdelijke afwezigheid van een collega. In overleg kunnen afspraken worden gemaakt over de (minimale)
duur van het dienstverband. We zijn op zoek naar een kandidaat die in het bezit is van of studeert voor het behalen van een eerstegraads bevoegdheid aardrijkskunde. Het is eventueel mogelijk om een (afstudeer-)stage te combineren met dit tijdelijke dienstverband.
Onze school wordt gekenmerkt door haar kleinschaligheid, de op leren gerichte cultuur, het prettige leerklimaat en de fijne werksfeer. 

Als docent aardrijkskunde ga je lesgeven aan de bovenbouw. Het betreft één cluster in klas 4, twee clusters in klas 5 en één cluster in klas 6. Je draagt zorg voor het onderwijs aan deze clusters en werkt toe naar het behalen van leerdoelen die in overleg met
de rest van de sectie worden bepaald. Met veel enthousiasme draag je je kennis over en help je de vaardigheden van leerlingen te ontwikkelen. Daar waar nodig pas je de werkvormen hierop aan.

Solliciteer