Docent Aardrijkskunde 2e graads in Leiden

Vanwege groei zoeken wij voor het Leonardo College (Telderskade), per augustus 2022, een enthousiaste

Docent Aardrijkskunde, 2e graads
1,0 fte, het is mogelijk om op een gedeelte hiervan te solliciteren

We bieden een tijdelijk dienstverband voor de duur van één jaar, met uitzicht op een vast contract.
Ook zij-instromers en/of bijna afgestudeerden nodigen wij uit om te solliciteren.

Het Leonardo College onderscheidt zich van de andere scholen in Leiden door zijn sportieve profiel. Het is een officiële Topsport Talentschool, die vanaf augustus 2021 gevestigd is in een prachtig nieuw gebouw aan de Telderskade in Leiden.
Het Leonardo College is met 820 leerlingen en 80 docenten een relatief kleine school. Onze school is altijd in beweging. In alle opzichten. We geloven dat leerlingen die graag bewegen, met plezier naar onze school gaan. Want wie beweegt, heeft meer energie,
een beter humeur en presteert beter. Daarom bieden we iedereen de ruimte om binnen het rooster extra te sporten of te dansen. De basis blijft goed onderwijs, waarbij leerlingen op een prettige manier veel belangrijke dingen leren. Ons enthousiaste docententeam
weet hoe dat moet en leert ook zelf ieder jaar weer bij. Zo zijn we dus altijd in beweging.
 
 

U bezit of bent bijna in het bezit het vereiste diploma  en bent u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op uw vakgebied, daarnaast ben u flexibel en innovatief.
U beschikt over het inzicht om het talent bij de leerlingen te herkennen en te ontwikkelen en wilt ook uw eigen kwaliteiten en talenten verder ontwikkelen.
U herkent zich in onze manier van lesgeven en hebt de vaardigheden en het enthousiasme om dit op een motiverende wijze over te brengen op onze leerlingen.
 

De Scholengroep Leonardo da Vinci is een dynamische organisatie waar het op alle scholen prettig werken is. De sfeer is ontspannen en collegiaal. Wij bieden vele mogelijkheden voor verdere ontwikkeling van kwaliteiten en talenten. Op grond van de CAO VO
bieden we goede arbeidsvoorwaarden. Daarnaast hebben we secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een fietsplan, bedrijfsfitness en mogelijkheden om via collectieve regelingen een ziektekostenverzekering, verzekeringen en financiële producten af te nemen.

Deze functie wordt ingeschaald in cao VO schaal LB, trede is afhankelijk van kennis en ervaring. Het aanleveren van een geldige VOG is een voorwaarde voordat je kunt starten.
 

Solliciteer