Docent Aardrijkskunde eerstegraads in Overveen

Wij zoeken een eerstegraads docent Aardrijkskunde op onze havo/vwo school in Overveen (tegen Haarlem aan). Het is een vacature met groeiperspectief in FTE maar ook zeker in verantwoordelijkheden binnen de sectie omdat een deel van de sectie over een paar
jaar gaat genieten van een welverdiend pensioen. 

Afhankelijk van de defintieve omvang van de vacature zullen de lessen op drie of vier dagen worden ingeroosterd. Het is uiteraard mogelijk om een roostereis (als er sprake is van een andere werkgever, kinderopvang of studie) of een roosterwens op te geven. 

Met ingang van schooljaar 20-21 hebben onze leerlingen laptops waar wij op een blended manier mee werken. Er zijn lessen waarbij de laptop helemaal niet op tafel staan en er zijn lessen waarbij de laptop een belangrijk onderdeel van de gekozen werkvorm is.
En natuurlijk alles daar tussenin. Affiniteit met deels digitaal werken en digitale werkvormen vinden we daarom belangrijk. 

 

Wij zoeken een docent die ervaring heeft met het geven van het vak Aardrijkskunde in de bovenbouw van havo en vwo en in het bezit is van een eerstegraads bevoegdheid voor Aardrijkskunde. 

We werken in de bovenbouw met de lesmethode van de Geo (boek en online). Affiniteit en ervaring met het ontwikkelen creatieve werkvormen, (deels) digitaal werken maar ook ArcGIS zijn zeker een prĂ©. 
 

Onze arbeidsvoorwaarden zijn uiteraard conform de CAO-VO. Daarnaast hebben we een aantal aanvullende arbeidsvoorwaarden zoals een fietsenplan en bijvoorbeeld de mogelijkheid om het in de cao beschreven 'keuzebudget' in te zetten tijdens toetsweken. 

Ivm het nationaal programma onderwijs, bedoeld om de effecten van Corona weg te masseren, hebben wij volgend jaar een bijzonder schooljaar. Docenten krijgen meer taakruimte (lesverdringend) om leerlingen te begeleiden bij de verschillende vakken. Hierdoor geeft
een docent volgend jaar (gedurende 1 schooljaar) een paar lesuren minder. 

Solliciteer