Docent Aardrijkskunde/Geschiedenis in Noordwijk

Voor onze school zijn we voor het schooljaar 2021 – 2022 op zoek naar een docent Aardrijkskunde/Geschiedenis 2e graads

Het is de bedoeling dat in zowel het vak Aardrijkskunde als Geschiedenis lesgegeven kan worden. Je beschikt over een tweedegraads bevoegdheid of bent nog studerend hiervoor. Je hebt affiniteit met het geven van onderwijs in de Mavo. Van jou verwachten we openheid,
collegialiteit en relativeringsvermogen. Verder ben je flexibel, pragmatisch en positief ingesteld. De omgang met leerlingen gaat je goed af en je weet als geen ander hoe je jongeren in de leeftijdscategorie 12 tot en met 18 jaar begeleidt in hun ontwikkeling.  

Het betreft een vacature voor 0,6000 fte. Aanstelling zal in eerste instantie plaatsvinden in een tijdelijk dienstverband tot 1 augustus 2022 met uitzicht op een vast dienstverband.

Naast de arbeidsvoorwaarden vanuit de CAO VO, bieden wij ook secundaire arbeidsvoorwaarden aan. Denk hierbij aan een cafetariaregeling met daarin opgenomen een voordelige fietsregeling, tegemoetkoming in de vakbondscontributie en de salderingsregeling woon-
werkverkeer. Aan ieder medewerker wordt een laptop verstrekt, want er wordt gestimuleerd om gebruik te maken van digitale leermiddelen en elk lokaal heeft een smartboard.

Meer informatie over de functie is te verkrijgen bij: mevrouw Jolanda Stouten, personeelsfunctionaris, tel. 071-3681840. 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld, wij werven onze nieuwe collega graag zelf.

 

Solliciteer