Docent aardrijkskunde / geschiedenis in Oss

Ben jij docent aardrijkskunde en geschiedenis en wil je lesgeven aan onderbouw vmbo-t/havo-leerlingen? Wil je aan de slag op een sfeervolle school met BYOD in Oss? Reageer dan op deze vacature!

Jouw verantwoordelijkheden
Je geeft lessen aardrijkskunde en geschiedenis aan leerlingen in de onderbouw van de vmbo-t en havo.

Jouw profiel
Je beschikt over een tweedegraads lesbevoegdheid voor het vak aardrijkskunde/geschiedenis en hebt ervaring in de onderbouw van de vmbo-t en havo. Je bent beschikbaar op maandag, donderdag en vrijdag.

Jouw werkplek
Het Hooghuis (circa 4.200 leerlingen, ruim 480 medewerkers) is een brede scholengemeenschap met praktijkonderwijs, alle vmbo-afdelingen en -leerwegen, havo, atheneum en gymnasium. De school is de eerste en enige brede schoolgemeenschap in Oss en omstreken en
is gehuisvest op zes locaties: vijf in Oss en één in Heesch. Het motto daarbij is: 'het geheel is meer dan de som der delen'. Samen staan zij voor kwaliteit, veiligheid en gezamenlijkheid. Vernieuwende inspanningen zijn kenmerkend voor de locaties. De locatie
gebruikt BYOD en ICT speelt een vooraanstaande rol in het curriculum.

Het Hooghuis werkt vanuit gezamenlijke waarden aan ontplooiing en ontwikkeling, met respect voor ieders eigenheid. Iedereen krijgt de ruimte om gelukkig te worden.

Ons aanbod
Het betreft een parttime baan van ongeveer 0,5 fte, tijdelijk ter vervanging voor nog onbekende duur.
Ingangsdatum: per direct.

De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO VO. Je ontvangt een salaris van maximaal 4.301 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal LB). Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, reiskostenvergoeding, korting op premie
ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen. 

Het Hooghuis maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid. 

Meer weten?
Meer informatie over de inhoud van de functie is te verkrijgen bij:
Contactpersoon: De heer E. Bakker
Functie: locatiedirecteur
Telefoon.: 0412 – 22 41 90

Tijdens de meivakantie (van 3 mei 2021 tot en met 16 mei 2021) is de school gesloten en is bovengenoemd telefoonnummer niet bereikbaar. Vanaf 17 mei 2021 zijn wij weer telefonisch bereikbaar voor nadere informatie.

Reageren
Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk. Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren.

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.

2e graads

Schaal LB, maximaal 4.301,- euro bruto per maand bij een volledige baan. Eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, uitstekende pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering

Solliciteer