Docent Aardrijkskunde in Amsterdam

Vanwege het aanstaande vertrek van een collega naar het buitenland zijn er 15 a 18 lesuren beschikbaar, in een functie van ongeveer 0,65 fte. Het gaat om lesuren in onder- en bovenbouw. 
Het Vossius Gymnasium bevindt zich aan de Messchaertstraat 1 in Amsterdam (-Zuid). De school is goed met openbaar vervoer bereikbaar, ligt op 10 a 15 minuten loopafstand zowel van de treinstations Amsterdam-Zuid en Amsterdam-Rai als van het dichtstbijzijnde
metro-station.
De lessen vinden plaats op 6 a 7 dagdelen, op 3 a 4 dagen.
 

Onze voorkeur gaat uit naar een eerstegraads opgeleide docent, met tenminste enige ervaring met een eindexamenklas. De sectie Aardrijkskunde zal zorg dragen voor de nodige inhoudelijke begeleiding; ook is er algemene pedagogisch-didactische en organisatorische
ondersteuning op school beschikbaar.
Het Vossius Gymnasium is al ruim drie jaar ook Geo Future-school. De nieuwe collega zal bij dit project betrokken worden.
 

Wij bieden een tijdelijke arbeidsovereenkomst met uitzicht op vaste dienst. De inschaling vindt plaats in LB dan wel LC. De CAO-VO wordt onverkort toegepast. Verder zijn er nog eigen regelingen, waaronder een fiscale fietsregeling.
 

Solliciteer