Docent aardrijkskunde in Den Haag

Het 's Gravendreef College bestaat uit twee locaties die onderwijskundig samenwerken. Onze speerpunten zijn onder andere RTTI, leerlingen vanuit de 21ste eeuwse vaardigheden voorbereiden op een snel veranderende maatschappij en doelmatig lesgeven. 
Wij zoek op zoek naar een docent aardrijkskunde voor 0,5 – 1 fte. De werkdagen zijn in overleg vast te stellen.

Wij zoeken een enthousiaste, innoverende docent die leerlingen vanuit vaardigheden onderwijs wegwijs maakt in het vak.

Wist je dat alle scholen van Spinoza werken met het COOL-platform. Via COOL hebben leerlingen en docenten via een centraal dashboard toegang tot applicaties zoals Magister, Google Classroom, digitaal lesmateriaal en apps. Als medewerker kun je trouwens via
een app je salarisstrook bekijken en persoonlijke wijzigingen doorgeven, wel zo makkelijk!

Benoeming is op basis van de uren die worden gegeven en de taken die iemand daarnaast doet. Inschaling is conform cao-VO gebeurt in overleg.

Wij bieden een jong, enthousiast en innoverend team dat altijd op zoek is naar het beste onderwijs voor onze leerlingen.
Alle nieuwe collega's worden begeleid door één van onze coaches. Begeleiding van nieuwe collega's vinden wij namelijk erg belangrijk. Nieuwe collega's geven aan dat de stap naar het 's Gravendreef College voelt als een warm bad.

Je ontvangt naast een goed salaris en de vakantieuitkering ook een eindejaarsuitkering van 8%. Wij bieden goede regelingen, zoals een fietsplan met een hoge maximum vrijstelling, een fitnessregeling, reiskosten die je kunt uitruilen met je eindejaarsuitkering,
maar ook stoelmassages en verzekeringen met collectiviteitsregelingen!

 

Solliciteer