Docent aardrijkskunde in Emmen

Ben jij een eerstegraads docent aardrijkskunde en past lesgeven in zowel onder- als bovenbouw van havo/atheneum goed bij jou? Reageer dan op deze vacature!

Jouw verantwoordelijkheden
Je geeft lessen aardrijkskunde aan leerlingen in zowel de onder- als bovenbouw van havo en atheneum.

Jouw profiel
Je beschikt over een eerstegraads lesbevoegdheid voor het vak aardrijkskunde. 

Jouw werkplek
Het Carmelcollege Emmen is een brede scholengemeenschap met de opleidingen vmbo-beroepsgericht, mavo, havo en atheneum. Daarnaast kent de school tweetalig onderwijs (TTO) voor havo- en vwo-leerlingen, faciliteiten voor topsportleerlingen (TTS) en sportklassen
voor leerlingen van het eerste, tweede en (deels) derde leerjaar. Dit schooljaar hebben wij ruim 1.300 leerlingen (verdeeld over twee gebouwen) en circa 150 mensen in dienst. Differentiatie is één van onze speerpunten. Ons gebouw is hierop aangepast.

Ons aanbod
Het betreft een baan van 0,6 – 0,8 fte, tijdelijk. Ingangsdatum in overleg.
Bij deze baan hoort een passende beloning. Conform de CAO VO ontvang je een salaris van maximaal 5.087 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal LC). Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, reiskostenvergoeding, korting
op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.

Carmelcollege Emmen maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten?
Meer informatie over de inhoud van de functie is te verkrijgen bij de heer B. Overweg, teamleider havo, bereikbaar via
telefoonnummer 0591 – 622 870.

Reageren
Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk. (Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren.)

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.

1e graads

Schaal LC, maximaal 5.087,- euro bruto per maand bij een volledige baan. Eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.

Solliciteer