Docent aardrijkskunde in Emmen

Ben jij een enthousiaste tweedegraads docent aardrijkskunde en wil je per 25 maart a.s. tijdelijk aan de slag bij ons in Emmen? Wil je graag lesgeven aan onze leerlingen in de mavo? Dan maken wij graag kennis met je!

Jouw verantwoordelijkheden
Je geeft lessen aardrijkskunde aan mavoleerlingen in klas 1 t/m 4.

Jouw profiel
Je beschikt over een tweedegraads lesbevoegdheid voor het vak aardrijkskunde. Een starter is ook van harte welkom om te solliciteren.

Jouw werkplek
Het Carmelcollege Emmen is een brede scholengemeenschap met opleidingen vmbo-beroepsgericht, mavo, havo en atheneum. Daarnaast kent de school tweetalig onderwijs (TTO) voor havo- en vwo-leerlingen, faciliteiten voor topsportleerlingen (LOOT) en sportklassen
voor leerlingen van het eerste, tweede en derde leerjaar. Dit schooljaar hebben wij ruim 1.900 leerlingen (verdeeld over twee gebouwen) en circa 180 mensen in dienst. Differentiatie is een van onze speerpunten. Ons gebouw is hierop aangepast.
Carmelcollege Emmen is een aantrekkelijke school waar een prettige en collegiale sfeer heerst. De laatste jaren heeft de school een behoorlijke kwaliteitsslag gemaakt. Nieuwe docenten kunnen rekenen op een goede begeleiding. Bovendien is er voldoende ruimte
voor nieuwe idee├źn.

Ons aanbod
Het betreft een baan van 0,73 fte, tijdelijk, tot de zomervakantie, ter vervanging wegens zwangerschap. Ingangsdatum: 25 maart 2019. Bij deze baan hoort een passende beloning. Conform de CAO VO ontvang je een salaris van maximaal 4.098 euro bruto per maand
bij een volledige werkweek (schaal LB).
Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.
 
Carmelcollege Emmen maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten?
Meer informatie over de inhoud van de functie is te verkrijgen bij:
Contactpersoon: dhr. B. Overweg
Functie: Teamleider havo/atheneum 
Telefoon: 0591 – 622 870

Tijdens de voorjaarsvakantie (van 16 februari tot en met 24 februari 2019) is de school gesloten en is bovengenoemd telefoonnummer niet bereikbaar. Vanaf 25 februari 2019 zijn wij weer telefonisch bereikbaar voor nadere informatie.

Reageren
Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk.
(Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren.)

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.

2e graads

Schaal LB, maximaal 4.098,- euro bruto per maand bij een volledige baan.

Solliciteer