Docent aardrijkskunde in Gouda

Een school is méér dan schoolvakken, cijfers en cognitie. Wat voor extra's geef jij onze leerlingen mee? Wij zoeken een tweedegraads docent aardrijkskunde. Wil je jouw visie met ons delen en heb je interesse in het werken bij een groeiende VO-
school met ambitie en een prima sfeer waar je jouw enthousiasme voor jouw vak kunt delen met leerlingen en vakgenoten? Solliciteer dan direct!

Past Carmelcollege Gouda bij jou?
Het Antoniuscollege Gouda, Antoniusmavo XL en ISK Gouda vormen samen het Carmelcollege Gouda.
Antoniusmavo XL is anders dan andere mavo's, omdat leerlingen zelf de dag indelen met een flexrooster, ze zowel leren als doen, persoonlijk onderwijs krijgen (met een eigen leerroute) en individueel worden begeleid, zie: Antoniusmavo
XL

Jouw verantwoordelijkheden
Je geeft lessen aardrijkskunde en bent inzetbaar voor drie klassen uit het eerste- en tweede leerjaar en één derde klas.

Jouw profiel
Met jouw passie voor aardrijkskunde weet je leerlingen te stimuleren om individuele capaciteiten te ontdekken en laat je ze het plezier van het vak ervaren. je beschikt over een tweedegraads bevoegdheid aardrijkskunde.
Je bent een teamplayer, open, collegiaal en beschikt over relativeringsvermogen. Tevens ben je flexibel, pragmatisch en hebt een positieve instelling. Je wilt jouw passie voor het vak Aardrijkskunde graag overbrengen op je leerlingen en bovendien sta je open
voor feedback en kan deze ook geven. 

Benoemingsomvang
Rond de 0,6 fte. Wij zoeken momenteel een docent voor 7 reguliere lessen van 80 minuten en 2 keer vaktijd.

Wat bieden we jou?
In eerste instantie bieden we je een tijdelijk contract voor de duur van dit schooljaar. Uiteraard kijken we graag met je naar de mogelijkheden om volgend schooljaar de samenwerking voor onbepaalde tijd voort te zetten.
De beloning vindt plaats conform de CAO VO, schaal LB (maximaal 4.366 euro) of LC (maximaal 5.087 euro bruto per maand) (afhankelijk van bevoegdheid, LC ervaring/ambitie).

Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, is er een pensioenregeling, 8% vakantietoeslag, reiskostenvergoeding en korting op de premie ziektekostenverzekering.

Het Carmelcollege Gouda maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Stichting Carmelcollege betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.
 
Herken je je in bovenstaand profiel? Dan komen we graag met je in contact!

Nieuwsgierig naar meer?
Bel dan met Ruud Paalvast (teamleider) via 06 17 98 04 01.

Wil jij deel uitmaken van ons team?
Solliciteer! Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk. Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren. Solliciteren doe je via de button 'solliciteer'.

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.

2e graads

Schaal LB, maximaal 4.366,- euro bruto per maand bij een volledige baan. Eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.

Solliciteer