Docent aardrijkskunde in Groenlo

Ben jij een tweedegraads docent aardrijkskunde, die het als een uitdaging ziet om vmbo-leerlingen te enthousiasmeren voor een mooi vakgebied? Ben je vanaf 17 mei tot en met 29 oktober 2021 beschikbaar voor een baan in Lichtenvoorde? Past lesgeven
aan onderbouwleerlingen goed bij jou? Reageer dan op deze vacature.

Jouw verantwoordelijkheden
Je geeft lessen aardrijkskunde aan leerlingen van het vmbo. Naast de lesgevende taak word je ook ingezet als mentor van een groep leerlingen.

Jouw profiel
Je beschikt over een tweedegraads lesbevoegdheid voor het vak aardrijkskunde.
Van jou verwachten we openheid, collegialiteit en relativeringsvermogen. Verder ben je flexibel, pragmatisch en positief ingesteld. De omgang met leerlingen gaat je goed af en je weet als geen ander hoe je jongeren in deze leeftijdscategorie begeleidt in hun
ontwikkeling.

Jouw werkplek
Marianum is een brede scholengemeenschap voor vmbo, havo en vwo. Circa 180 medewerkers verzorgen het onderwijs aan zo'n 1.800 leerlingen. Onze school heeft locaties in Lichtenvoorde en in Groenlo. De vestigingen kennen een brede instroom voor alle leerlingen
uit groep 8 (gymnasium wordt alleen in Groenlo en vmbo basisberoepsgerichte leerweg wordt alleen in Lichtenvoorde aangeboden).

De kracht van Marianum is dat we een opleiding bieden voor vrijwel elke leerling. Bij ons kan een leerling de opleiding volgen die het beste bij hem of haar past. We begeleiden de leerling zo persoonlijk en goed mogelijk om de opleiding met succes af te ronden.
De leerlingen leren vaardigheden, die nodig zijn om in de samenleving en het vervolgonderwijs goed te kunnen functioneren.
Kortom, wij bieden leerlingen een passende opleiding en een goede basis voor de toekomst!

Ons aanbod
Het betreft een parttime baan van 0,75 fte, tijdelijk ter vervanging wegens zwangerschapsverlof. Ingangsdatum 17 mei 2021 tot en met 29 oktober 2021. Bij deze baan hoort een passende beloning. 

De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO VO. Je ontvangt een salaris van maximaal 4.301 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal LB). 
Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.

Marianum maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten?
Meer informatie over de functie is te verkrijgen bij:
Contactpersoon: mevrouw Bianca Meijeringh-Riethorst
Functie: teamleider
Telefoon: 0544-477 070.

Reageren
Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk.
Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren.

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet  op prijs.
 

2e graads

Schaal LB, maximaal 4.301,- euro bruto per maand bij een volledige baan.

Solliciteer