Docenten en medewerkers voortgezet onderwijs in Gouda

Wil jij je oriënteren op een mogelijke carrière stap? Of ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en wil je werken op een VO-school met ambitie, prima sfeer en ruimte om jezelf te ontwikkelen? Wil je de sfeer op onze scholen ervaren? Of wil je kennismaken
met je mogelijke toekomstige collega's? Kom dan naar de banenavond voor docenten, ondersteunend personeel en docenten in opleiding.

Op het Antoniuscollege Gouda en Antoniusmavo XL (beide onderdeel van Carmelcollege Gouda) zijn we voor volgend schooljaar op zoek
naar enthousiaste collega's. Daarom organiseren wij op woensdag 16 februari 18:30 uur
een online banenavond voor docenten (in opleiding) en onderwijsondersteunende medewerkers voor beide scholen. Naast een korte introductie van het onderwijsaanbod op beide scholen krijg je een indruk van het gebouw en kun je in gesprek met onze docenten.
Wellicht je toekomstige collega's! Na een kort plenair programma, koppelen we je aan een vakcollega en kun je daar met al je vragen terecht.

Past het Antonius bij jou?
Antoniuscollege

Locatie Antoniuscollege Gouda is een school voor gymnasium/vwo/havo. Binnen deze opleidingen bieden wij, de leerroutes TTO, Breed (regulier) en Technasium. Voor hoogbegaafde leerlingen hanteren wij de uitgangspunten van de BPS (begaafdheidsprofielscholen).

Antoniusmavo XL
Locatie Antoniusmavo XL is een school voor mavo-onderwijs. Wij bieden onze leerlingen de keuze uit een 5- of 6-jarige havo-route, in nauwe samenwerking met het Antoniuscollege, of een mbo-route waarbij het leren van mbo-vaardigheden centraal staat. Leerlingen
krijgen twee jaar de tijd om te onderzoeken en ontdekken welke route bij hen past. Dat is precies één van de redenen waarom wij werken met een flexrooster.

Jouw profiel
We zijn op ACG en AMXL op zoek naar docenten, 1e en/of 2e graads, voor de vakken:

 • Nederlands
 • Engels (native speaker welkom)
 • Wiskunde
 • Duits
 • NASK/natuurkunde
 • Aardrijkskunde
 • Biologie
 • Economie
 • Lichamelijke opvoeding
 • Muziek

Daarnaast komen we graag in gesprek  met parttime of fulltime onderwijsondersteunende krachten voor de volgende functies:

 • Roostermaker
 • Begeleider Passend Onderwijs
 • Technisch Onderwijsassistent (TOA)
 • Onderwijsassistent
 • Facilitair medewerker

Benoemingsomvang
Geïnteresseerden worden uitgenodigd te solliciteren bij een beschikbaarheid tussen 0,5 en 1,0 fte, aangezien de aanstellingen hiertussen variëren.

Wat bieden wij?
In eerste instantie bieden we je een tijdelijk contract en heb je bij goed functioneren uitzicht op een vast dienstverband.
De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO VO. Je ontvangt een salaris van maximaal  4.366 euro (schaal LB) of 5.087 euro (schaal LC) of 5.784 euro (schaal LD) bruto per maand bij een volledige werkweek, afhankelijk van opleiding, bevoegdheid en ervaring. 

Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.  

Carmelcollege Gouda maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.  

Praktische informatie digitale banenavond
Wanneer
: woensdag 16 februari 2022
Tijdstip: we starten plenair om 18.30 uur – einde uiterlijk 20.00 uur
Locatie: Online (via Teams), na aanmelding krijg je op 15 februari de link voor deelname toegestuurd.
Aanmelden:
via dit formulier
.

Kom kennismaken op 16 februari 2022!

Verhinderd?
Ben je verhinderd tijdens de banenavond, maar wil je graag bij ons werken? Solliciteer dan direct via onze

vacaturepagina

Let op!
Voor dit moment gaan wij ervan uit dat we elkaar in februari digitaal ontmoeten. Indien het tegen die tijd mogelijk is een fysieke bijeenkomst te organiseren, dan ontvang je tegen die tijd van ons de locatiegegevens.

Vragen?
Bel dan met Antoinette van der Burg (0182- 748349)  of Jolanda Kempers (0182-748312) HRM Carmelcollege Gouda.

Wij werven onze nieuwe collega's graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.
 

1e en/of 2e graads

Schaal LB, LC of LD, maximaal bruto maandsalaris is afhankelijk van de salarisschaal. Ik stuur foto's apart

Solliciteer